název mě mate, jako kdyby záměr byl jiný než předložená báseň, která je k večírkovému stylu života kritická. Nebo je ironický i název? je třeba se rozhodnout zda budeme mluvit větami nebo hesly, to se projevuje nejvíc v prostřední sloce kdy není zřejmý podmět, tančí dvacetikoruna nebo obecně hrdinka?
15.02.2024 12:30:03 | Ezop
Dle mého soudu je zcela patrné, kdo tančí...myslím, že hledáte problém, kde není...snad bych doporučil, pro upevnění vaší pozice samozvaného guru a arbitra, více se věnovat kvalitě vlastních textů, zejména gramatická stránka by snesla jisté zlepšení...interpunkce a oddělování vět vedlejší není právě vaše silná doména, že milý F.X.Ezope?
15.02.2024 13:08:57 | critical