Tys duše moje vzdálená
Tys skryté místo, kde jsem já
Tys mé světlo i můj stín
Když stoupám, i klesám do hlubin
Tys místo, které je a není
Tys můj zázrak rozednění
Tys moje víra ztracená
Tys z tajemství hvězda zrozená
Tys naděje, co skomírá
Když touha zámky otvírá
Tys slunce, které věčně svítí
Tys tajný poklad, skrytý v hloubi žití
Tys počátek i konec všeho,
co bude vždycky vyjeveno...
Krásný večer, Kozorožko (*)
17.02.2024 20:06:19 | Emily Říhová
Moc hezká. Ráda jsem se nechala pohladit tímhle tvým dílkem. Hezkej den přeju:-)*
15.02.2024 12:38:32 | cappuccinogirl