~~~~~
Vyprávěj mi..
Vyprávěj třeba o lásce
která jak fialky voní
vyprávěj třeba o koních
kteří se loukou honí.
Kteří se loukou honí
za nimi zdvihá se prach
ve vsi umíráček zvoní
co se to mohlo ve vsi stát?
Co se to mohlo ve vsi stát
o tom teď vyprávěj mi
i špatnou zprávu chci znát
jen štěstí není na zemi.
Jen štěstí není na zemi
každý den ani slunce nehřeje
jsem tady já a jsme i my
život ten má své vyjeté koleje.
-----------------
a tak to bylo
tak to je
****
Moc pěkná.
15.02.2024 18:55:43 | Žluťák