když jsem spal
Byl jsem v myšlenkách někde jinde
slýchával samé lži
již není místa pro mě, po tvém boku
napil jsem se poháru nevšedního moku
den za dnem žil v opojení lásky
život vepsán v moje vrásky
procitl jsem dokonale a navždy
bolestí mnoho dní nemohl žít
sudťe mne sudičky pro mou víru
chtěl jsem harmonii a žít v míru
z velké výšky na tebe teď hledím
duch nebo pára v oblacích
utopen ve vlastních vzpomínkách tu sedím
jsouc navždy z tebe v rozpacích
probuzen, zpocen jako myš
hlasu srdce pouze slyš
byl to pouze jen špatný sen
unikl mi úlevou, tichý to sten
koukám na tvé krásné vlásky
a vím že navždy to bude jen a jen z nehynoucí lásky.
Přečteno 91x
Tipy 9
Poslední tipující: o3_gambit, Kan, Chane, Psavec, IronDodo, cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (3)