K čemu jsou mi krásné ženy?
Venuše zrozené z mořské pěny
Prý některá má být může
já je však vždy vidím odváděné jiným mužem...
Odvěďte si je
až za brány ráje
já už nemohu
střežím za vás oblohu..
K čemu jsou mi krásné ženy?
srdce za srdce , nesplacené ceny
Vláha klínu i bezpečí ňader po tom toužil jsem veskrze
To jsem ještě nevěděl, že jsou to jen sladké iluze
a že ta řeka co mnou protéká
drží mě v okovech člověka...