vůně dechu a kůže
pokaždé jiná se zdá
Přítomnost, vzpomínka
Co krásné se zdá.
Ticho, jen vjemy
pomalu nechť kráčí den
Ať až to přijde
je to nejkrásnější sen.
Ráda jsem četla.
17.02.2024 10:06:14 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?