Verzály, jak já je nemám rád...
Asi stará škola, ale mě učili, že velké písmeno na začátku ukončuje tečka, vykřičník, otazník.
Holt někdo, jako já, čte i očima.
Asi budu vždycky za rejpala.
Text je supr, ale mno...
18.02.2024 05:46:42 | Marcone
Marcone, tak to Tě ale učili v případě, že šlo o kterýkoli jiný text. Tam to pak dává smysl, aby věta byla ukončena tečkou, apod. :). Ale určitě ne v případě básní. Tam si myslím, že má autor zcela volnou ruku. A to je na poezii krásné, že se autor může vyjadřovat přesně tak, jak to cítí, i co se týče interpunkce :). Takže tady je to za mě úplně v pořádku.
18.02.2024 21:29:28 | ukrytá v máku
To je velice neobvyklá a zajímavě pojatá báseň, Radku, moc a moc se mi líbí... rovněž si ukládám k oblíbeným, děkuji :-)
17.02.2024 17:38:24 | Helen Mum
Souhlasím s Frrrráčkem. Silné řádky, velmi oslovující. Dotkly se.
17.02.2024 16:15:04 | cappuccinogirl