Brzy
Snížek na horáchv nížinách jaro,klepe na dveřea volá haló....
Slunce rozpouští bělavou minulost, ptáci slibujíreálnou budoucnost.
Vzduch projel čističkouvoní zde jaro, kuřátka, koťátka volají mámo.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?