v záblescích Světla
povoluje síť
trhají se kdysi pevná vlákna
jako film puštěný pozpátku
chaotické střídání záběrů
zdánlivé… vzdálené…
obrazy za horizontem
koncům svítá, vynořuje se
...nové, nově?
ve mně, v tobě
začátek, a ..
.
Včerejšek je láva tekoucí přes dnešek. Jen díky Tobě neztuhne v nehybný zítřek.
Taj, taju... a žiju
19.02.2024 11:55:34 | Narragan
... svítání po probdělé noci; po velikém tání... Moc hezké, děkuji. J.
18.02.2024 23:53:02 | mravenec
Pěkná, Son, i to natržené svítání;-)
18.02.2024 19:51:54 | Žluťák