Hudba něžná, skotačivá
Tóny strun mých rozechvívá
Melodie písní starých časů
Berou mě sebou do bezčasí
Miluji jejich věčnou krásu
Hudba starých písní zní
Srdce moje sladce rozezní
Melodie houpavá mě unáší
Duši mou, věčně zasněnou
Do vyšších sfér odnáší