Umělá inteligence
Umělá krása
Umělé srdce
Umělá spása
Umělé oplodnění
Umělé zuby
Umělá znamení
Moderní doby
Umělá doba
Umělý svět
Toužíme se vrátit
K přírodě zpět
Umělé věci
Máme občas rádi
Přírodní krásu
Však nikdy nenahradí
Ano, dnešní člověk je takový zvláštní umělec... Naprosto skvěle napsáno. Doufám, že jsem dala ST. :-)*
25.02.2024 21:59:48 | Amarylka
Jdu s tebou zpět,
tam kde je normální svět.
Krásný zbytek dne Kozorožko.
19.02.2024 15:49:59 | Marťas9
Aspoň nám to všechno dlouho vydrží...
zakopaný v lese:-)
19.02.2024 15:41:00 | Žluťák