na nebi ebenoví koně
křísli kopyty
z jisker hromobití
bijí do střechy
první kapky potu
uřícená noc
rve se
teprve na počátku
Nad Prahou noční
též ebenoví koně
se po nebi prohání...
v agonii šílí,
jak smyslů zbavení
staví se na zadní,
ale marně... marně se snaží,
kopyty ebenovými...
jiskry nevyloudí:-)
Promiň:-)
Je krásná, IkkarisKo:-*
20.02.2024 22:27:30 | Žluťák