Štěstí v samotě
Zazvoní na mne samota,
jdu otevřít...
Vítej!
Ospalá, dlouhá temnota
s novým dnem trvá
a zívá…
Rovnám si páteř
a běda!
Když při tom si zpívám…
Okamžik smutný se vstřebá,
láska šveholí k práci
Zastav se někde opodál!
Svítá a hlasitě burcují ptáci!
Již nejsem sám, kdo ránem vchází
a básníci, ti spí v oblacích...
Přečteno 140x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, mkinka
Komentáře (0)