blízko bohům
a jiné městské chudině
proséval jsem v dlaních
hřbitovní hlínu
mastnotu lidského tuku
nepotrpím si
na cukřenky a slánky
veškerou tu mezihru
na pomníku
jednoho z hrobů
byly nástěnné hodiny
s kukačkou
a šly
PS.
KUKU...
Kluku!
Dej mi na to ruku!
Nevím, prý po třech dnech ..
Nevíme dne ani hodiny, jen permanentní tik tak tik tak a náhle ticho, smířen podáš ruku a zas další na řadě. Ty kukačky mi vždycky nevím proč přišly jako kýč ..
22.02.2024 15:13:14 | Vivien
KUKU
Kluku
Dej mi na to víc než jednu ruku!
Pro sichr, víš???:-)*
22.02.2024 13:38:28 | cappuccinogirl