Nekonečné cesty
V bíle mléčném oparu rána
začíná další cesta nepoznaná,
dnes vede na sever, zítra na jih
kam až mne dovede slunce i sníh?
Na podrážkách už mám hlínu z pěti světadílů,
v očích sítě cest a v rukou jarní sílu,
v srdci něhu, to lásky první pokušení
komu ji dát, když blízko zase není...
Komentáře (3)
Komentujících (3)