Ľudia sa rodia a umierajú
sa rodia a umierajú
rodia a umierajú
nie naveky
večnosť má pre vnemy prestrojenia
majú tu miesto aj iní životaschopní
nervové zakončenia
hybné páky
a vesmíry nesmiernej sily
túžba po živote vysilí
vo vyprahnutých perách sídli smäd
hlad v očiach a pazúre zaryté do času
Všade je vidieť silných aj slabých dravcov
štvancov života
Dážď láska Zem, vyvoláva ohnivé impulzy
začína ďalšia krátka epizóda vesmírnej hry
O očarovaní