Kouzlo kdysi
Staré časyupravené vlasymini & šatičky nemívaly chybičky.
A co takhle pánové? Ustrojeni podobně. Košile a sáčkapokaždé jen áčka.
A co měli na nohou? To se nese oblohou...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?