Astro
Chodím já sem verše psát,
neb jsem rýmů kamarád.
Ony na mě z ticha mňouknou,
a v mý hlavě hrají loutnou.
Jako třeba onehdy,
jak jsem zíral na měsíc.
Pětikačkou se mi zdál,
a byl smutnej, jako já.
Tak jsem mu řek Měsíci,
tebe nechci za ženu.
Luna na to, polib si ...
Tak jsem propás nevěstu.
Přečteno 119x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, martinaV, Chane, mkinka, Iness, Marcone
Komentáře (2)
Komentujících (2)