Procházka Českým brodem
Sbírám včerejší vzpomínky
a v kapsách plné kapky rosy.
V kavárně je dneska paní
a má poloprázdno.
Jen jedna máma s dcerou.
Dám si jen dezert.
Mám jasno.
Smějí se a veselí.
Neznámí přísedící.
Odcházím.
65 korun.
Nic víc.
Platím
v úniku vibrací.
Bez básně.
Jdu zpátky na ulici.
Přečteno 88x
Tipy 20
Poslední tipující: Misha, Paulín, Jan Kacíř, enigman, cappuccinogirl, Kan, Olex, Stanislav32, Anfádis, Alci, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)