Letokruhy
Každý někde někoho má.
Neb symbolicky mohutný
blesk rozpůlil stromy.
Rostly svou cestou, však
byly rozděleny výšlehem světla.
Tak každý hledá svou polovinu,
bytostně jí chybí.
Dítěti, muži, ženě...
Ó hlaď mě, miluj, spoj mě
v tebe, sebe.
Nevinně a krásně
jako slova v básně.
Léta paprsků navlékají
kroužky ozdob prstů
hrajících akord
krásně temný.
Pro tebe Luno,
jež jsi nadosah
písním.
Přečteno 98x
Tipy 9
Poslední tipující: Pacik, Psavec, cappuccinogirl, paradoxy, Ondra, Chane, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)