Nej-víc
Komická krmítka
pro velké i malé ptáčky
počítám
jeden dva tři čtyři pět
Koupím nej-víc jedno
pro dlouhou zimu
zasněženou ptačím hladem
Zobáčkem zaklepu
na dveře Tvého spánku
Nej-víc !
Zeď nářků mých zad
vytesané obličeje
krmení láskou
odlétám ... za Tvým teplem !
Přečteno 109x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Jan Kacíř, Stanislav32, Psavec, cappuccinogirl, Chane, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)