Počítám s jedním
Chtěl jsem být tajemný
ale přišlo se na to
že jsem jen kosti
obalené masem a tukem
Chtěl jsem být svůdný
pohyby ale koprněly
nahota se mi vyděsila
prostěradlo zůstalo čisté
Chtěl jsem být hrdina
pomlátit ty tvoje bezmoci
chytit z balkónu padajícího
družstevního člena
a možná trochu ulítnout
Chtěl jsem být spravedlivý
jenže všichni si myslí
že mají pravdu
možná se mýlím
ale Země je placatka
Chtěl jsem být jen tvůj
skládat ti básně
nebo na chatě dříví
a pak jsem na to přišel
že jsem vlastně chtěl být
vždycky sám
Přečteno 96x
Tipy 13
Poslední tipující: Olex, cappuccinogirl, Marten, Lesní žínka, Psavec, Chane, mkinka, Sonador
Komentáře (2)
Komentujících (2)