Láska
Připomíná mi
Vůni jara
V sadu
Mandloní
Čas
Běží vpřed
A ze zimy
Brzy bude
Jen vzpomínka
Přání
Zrají už
Se semínky
A vyčkávají
Než vyraší
První květy
Slova
Zatím čekají
Uvnitř srdce
Než jednou
Pustíš je
Do světa
Už brzy
Se ale rozletí
Spolu s vlaštovkami
Vrátí se
Zase domů
A tak
Trpělivě stojíš
Na místě
A ve svém tichu
Vyhlížíš letní svatozář
Nových zítřků
Moc hezké, zklidňující pohlazenka, děkuji, opravdu ráda jsem si přečetla:-*
26.02.2024 21:39:07 | cappuccinogirl