Anotace: Když se v noci vzbudíte a máte nápad, musíte ho prostě dopsat a nebo dospat.
Když jsem Tě poprvé spatřil,
Tvá gravitace přešla do útoku
a v uších jsi už přemílala
hudbu našich boků
V nejasném labyrintu hvězd
v kupách štěstí náhod,
postavila ses přede mně
a zmačkala na lásku návod
Stala ses v mých lesních očích
v jedné z mnoha právě tou,
kterou každý snílek touží
mít za svou osudovou
Jednou v noci napsala jsi
"Každý atom mojí bytosti
touží po Tvý blízkosti"
a čekala jsi, až se moje tělo
toho Tvého zhostí