poLEDne
Když den se do druhé půlky přehoupne
a sluneční paprsky letí z dalekých výšin,
jsou to ty nejkrásnější chvilky, tak všemocné.
Slunce pohladí, i když se nedotkne,
nenechá na nás jediný stín.
Štěstím je,
znám svit jež září i z po za mraky.
Teď když potkal jsem tě na světě,
chci zůstat ještě tady taky.
Všem přeji v sobě jej objevit
štěstím se rozzářit,
pak i v těžších chvílích s lehkostí dál jít.
Přečteno 125x
Tipy 9
Poslední tipující: J's .., cappuccinogirl, Rafinka, Chane, Psavec, o3_gambit, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)