Neptej se proč...
Anotace: Liter šuplík, 20.5.2005
Neptej se proč
stůj nebo skoč
do karnevalu budoucnosti
za svitu luny do věčnosti
v dobrodružství bez návratu
najdeš i kouzlo slunovratu
Neptej se kam
vždyť nejsi sám
na téhle modré planetě
Až osud jednou svede tě
ke všemu cos měl vždy rád
budeš se učit dát i brát
Neptej se jak
buď tak či tak
na všechno nejsou odpovědi
i ti co nevěděli teď již vědí
jsou v poznání o kousek dál
mezi slepci jednooký král
Neptej se s kým
byli jsme tým
zapadli jsme jak dílky puzzlí
na tenkém ledě se zle bruslí
z týmu jsou zas sólisti
čas žhavé rány vyčistí
Bylo to všechno placeno
možná... anebo ?
Neptej se
Přečteno 120x
Tipy 11
Poslední tipující: enigman, IronDodo, Psavec, o3_gambit, Chane, girasole, Marťas9, cappuccinogirl
Komentáře (4)
Komentujících (4)