až budeš odcházet
nech dveře otevřené
den střídá noc
noc míjí se s dnem
až budeš odcházet
nech dveře otevřené
chci vnímat dech
ve slovech nezapomeň
až budeš odcházet
nech dveře otevřené
jaro vrací se v květech
jež maluje po vybledlých zdech