vOBJETÍ
Dívko krásná v rozpuku,
ve snu držím tě teď za ruku.
Prsty hladím jemně Tvé,
propojení v dlaních vepsané.
Ty píšeš básně,
já jen rýmy,
v nich je mi šťastně,
psány city překrásnými.
Pro Tvou září ranní,
měsíc zajde pro svítání.
Zas pohladí tě při stmívání,
kdy vlci vyjí ke hvězdám.
Všechny teď září nám
a tak tě v nekonečnosti pro ty chvíle,
kdy mě dnes budeš chtít,
objímám.
Přečteno 111x
Tipy 9
Poslední tipující: Kan, Psavec, cappuccinogirl, o3_gambit, mkinka, Marťas9, Chane, DaweAg
Komentáře (2)
Komentujících (2)