Než se ve mně setmí
Procházel jsem se strništěm
postaršího dne
a měl pocit nesmělého vítěze
dokázal jsem NEMOŽNÉ
což nedává smysl
jinak to slovo postrádá význam
stejně jako mé většinové skutky
Hvízdal jsem si příšernou melodii
která mi v hlavě zněla úplně jinak
ale znáte to
všechno je jinak
všichni jsme stejní
a já si tady zlehka kopu do mouder
jako bezstarostný mladší žáček
fotbalového klubu FK Nikdy to nedokážeš
a je mi tak strašně dobře
že si s úsměvem polykám sliny
následně je vyprovázím na chodník
pár očí odsoudí mé skutky
tak jak už se stává tradicí
Minuty utíkají jako
nadšené atletky
mění se stíny
prostředí
nálady
ještě chvíli zůstanu
v této emoční pozici
než se setmí
než se ve mně setmí
Přečteno 102x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, Marten, Psavec, cappuccinogirl, mkinka, Chane, kozorožka
Komentáře (2)
Komentujících (2)