Pozdrav Zemi
Anotace: Malování slovy 2022
Čtvrtka bílá
v duši pohlazená
i pero emocí vzňala.
Ruka natažená
a záda rovná.
Cit čistí vodu
z kalných řek
a jiskří vládu citů
před tísní
v žáru klarinetu.
A křída jako ptáče,
co jarem kvílí,
že dál doskáče.
Ach, přírodo.
Jsem v malířském opojení.
Čistá barva dá ráj,
bez černé se směji.
A když se někam zamíchá.
Bude jako hlína
a ta je přeci dobrotivá.
Bijí zvony
i srdce Země mámy.
Obracím se
a pusu z každé strany.
Kreslím portrét dojímavý.
Konečné souznění napoví.
Jsme herci z křišťálových karet.
Padá eso.
Výhrou jsme my,
že uvnitř si vážíme sebe.
Ach, nebe.
Tisíce slov
ať nejsou marností
a lidé žijí v radosti.
Matičko.
Dáme to dohromady.
Ach, jsi tak malá holčičko.
Máš dobré srdíčko.
Vítr ustal,
rty se rozšířily.
Láska k Zemi,
dělá divy.
13.01.2022
Přečteno 107x
Tipy 33
Poslední tipující: Misha, Frr, Iva Husárková, mravenec, Vivien, Ďábel sám, Stanislav32, Ondra, enigman, IronDodo, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)