V obilí...
Vesnice
pochovaná v obilí
jež v zlatavých převisech
vzpomínkami dýchá
Po celý den šepot klasů
věčná hra větru s vlnami
pod bílým plachtovím mraků
Po celou noc vůně klasů
sny o chlebu
o setbě ve tmě ženského klína
Vesnice
ve vlajícím obilí
kde vlčí mák má červené uši
rozechvělé šepotem
a skřivan marně novému dni zpívá...
Přečteno 99x
Tipy 28
Poslední tipující: Acortai, ukrytá v máku, Jiří I.Zahradník, jort1, Lexi, o3_gambit, Sonador, enigman, Jan Kacíř, J's .., ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)