Občanka
Malá jako popelka
tělem sexy modelka,
věkem táhne na třicet,
nehádal by celý svět.
Při placení u kasy
koukají se na řasy,
na obličej, na váhu,
co má všechno v obsahu.
,, Tady máte kořalku,
prosím pěkně občanku. "
My stojíme za ní v řadě,
vypadá fakt hodně mladě.
Vlásky jako děvčátko,
usměv háže zakrátko,
opatrně tahá průkaz
jedinečný je to důkaz.
Překvapení na světě,
,, Klobouk smekám brunetě. "
Mladá slečna na věčnost
omladí to společnost.
To asi ta kořalka, měla ses juknout co pije, třeba to je elixít mladí, podobně jako rum:-)
Pěkná, Marti.
29.02.2024 07:15:48 | Žluťák
Díky Žluťaku za nahlédnutí, jsou na světě lidi, kteří nestárnou,nebo aspoň to na nich nejde vidět, dcera patří mezi ně. A ten elixir prozkoumám...
29.02.2024 12:43:11 | Marťas9
Ahá... dcerka... tak to už je mi to jasný!
Viděl jsem tu fotku s Donutilem, to nedělá elixir, ale geny;-)
29.02.2024 12:47:27 | Žluťák
Moc díky, ten Donutil byk fakt překvapení, tam vypadám strašně, nebyl čas na úpravu vzhledu, hlavně úsměv.
29.02.2024 12:52:46 | Marťas9
To už bys tu lámala literská srdce, i takhle to bylo cool enough;-)
29.02.2024 12:56:59 | Žluťák