Vrásky
Výsledek...
Cesty života
křižovatek propletených
neštěstí způsobených
šrámu vyléčených
smrtek nepochopených
kosmetiček neoslovených
masti nekoupených.
Proto na mé tváři,
při mém stáří
pár pavouků
své území stráží.
A z toho vznikají
Vrásky....
Vrásky se dělají i ze smíchu, tak pozor na to;-)
01.03.2024 09:03:42 | Žluťák
také už mám pár pavouků kolem očí .. :)
01.03.2024 08:44:46 | Lišáček
Díky za nahlédnutí, myslím, že každý má nějakého pavoučka na tváři, byť i maličkého.
01.03.2024 14:29:23 | Marťas9