Pátek v Praze
Ráno mlha
a Praha plná.
Koukám na ocelovou
kulturu na Palmovce.
Je před eskalátorem
a zajímavý kus železa.
Pak na přestupu na Florenci
potkám uvnitř holuba.
Divím se, co tam dělá.
On tiše sebou cuká
a kráčí.
V pohybu i hlava.
Necítí nebezpečí.
Myšlenky běží.
Zavolám tátovi.
Je Bedřicha.
Den v prostoru
do práce pospíchá.
Přečteno 96x
Tipy 27
Poslední tipující: Jan Kacíř, Misha, Ďábel sám, nehledaná, Iva Husárková, mravenec, Marťas9, Kan, Marten, Ondra, ...
Komentáře (10)
Komentujících (5)