Keď povalu osídlia netopiere,
smola sa rozleje po schodoch,
keď zo snenia sa stane bdenie,
potom...
Zhasnite tmu svetlom,
zaryte nechty do zeme,
cíťte jej pulz, cíťte korene.
A keď vás smútok doženie,
chyťte sa čo i len stebla trávy,
pre zármutok nevešajte hlavy.