Mrazivý hlas promluvil do oken
a ta se chvěla
tavená třeskutostí jemně sypaného stříbra
v substrátech parapetů
kde světlo zamyká
polibkem do ledových květů
zima je svádí
a hvězdy padají
žehnají světu
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?