Vesnice
Půjdu se projít do lesa
a tiše budu snít.
Probudil mě kohout
a dal sílu žít.
Blízko je Kersko
a Hrabalův ráj.
Nymburk a okolí.
Stromy,
co zašumí.
Kolín je též blízko,
ale ta rovina je ohromující.
Pole a mír po lžíci.
Bez aut chvíli
a zdravím vrstevníci.
Úsměv v zeleni
s kočkou na rameni.
Přeji všem
krásnou sobotu
i nevšední neděli.
Přečteno 101x
Tipy 29
Poslední tipující: Jan Kacíř, Paulín, Misha, Ďábel sám, IronDodo, Iva Husárková, Marťas9, Tomcat, Kan, Pacik, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)