Varhany
Jak vznešené,
bydlící ve výšinách
jak mohutné
dech tajíš v rodinách.
Jak promluvíš
mráz nás chladí,
jak šeptaš
jsme tvoji kamarádi.
Hodíme řeč
společnou nyní,
proto jsme zde
právě v tuto chvíli.
Varhany potmě slyším hrát.
Do vody padá Vyšehrad.
Barokní sochy, větve, skály.
Do strání tichá hodina se sklání.
******************
;-)ST
03.03.2024 14:45:06 | Tomcat
Krásné, moc krásné, já jsem měla strejdu, který nádherně hrál na varhany v kostele a zpíval. Už tady bohužel není. Díky moc za komentář
03.03.2024 18:57:59 | Marťas9