Spánek
Počítám ovečkya taky beránkymozek mám na kopcikdepak je do branky.
Cesta je dlouhámé oči jsou soví, nevim jak mozek ses tou brankou spojí.
Radši bych spalasen svůj si hřála, na stádo ovcíse vykašlala .
no jasně počítej sovy...
04.03.2024 19:07:56 | enigman
Díky za tip...
04.03.2024 19:43:07 | Marťas9
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?