Mozaika
Prázdno vyplní prostor
v lodi nečasu
a místo protestu
jen nápis pod čarou.
Je pondělí.
Začalo mlhou
a stíny uvnitř se perou.
Žaludek dostává zvraty
a kódy početí se vůkol
bolestí krátí.
Co budoucnost?
Anděl už nevidí nevinnost.
Mamon bere úroky.
Smutek dusí v oprati.
Přečteno 97x
Tipy 31
Poslední tipující: jort1, Jan Kacíř, Paulín, Misha, Ďábel sám, RadekČ, Fialový metal, Psavec, enigman, Marten, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)