Co je láska
když říkáš miluji tě podruhé?
jaká je její hodnota
když osobu ve své vizi měníš počtvrté?
můžeš začít znova
s kusem sebe v někom jiném?
jaký pak má smysl
jde-li ovlivnit vínem?
lze splynout
i přes nepoznání protějšku?
co je sakra láska
když je součástí včerejšku?