V plynových vrstvách Nov
v slabikách noci
rezatí hvězdáři
jak slaboocí
jestřábi severu
krahujci jihu
hledají odpověď
na drobnou pihu
která jim z jejich skel
zmizela zcela
v krajině zrcadel
sní malá včela
sny
Nádherná!
07.03.2024 13:27:08 | Jan Kacíř
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?