Anotace: ...
Můj smutek je suť dešťů
jež pádí přes tvůj zrak
Dals nabídku které se
nemám vzepřít
aby se má tíže rozplynula
v mrak
Mám již dnes večer obsadit tvou lož
aby se mé ráno stalo honosnějším
není to nic jiného
Než další hra na soulož
však v prvním jitru, v prvním raním svitu
tvé objetí povadne,
pak zbyde jen tělo bez citu
Tvá ruka jak milion kleští
drtí mě a sžírá
Pro tvou noc mám i já být tvou
ale jen se propadne měsíc ránu
tam kde dřív slzy byly
Tam teď zase jsou
Raději než královnou noci
budu jen Nikdo běžných dní