Neznám Vás
Málo kdo z Vás
odhalí svou tvář.
I přesto všechno cítím,
z těchto stránek zář.
Tvoříme zde v utajení,
naše krásná vyprávění,
každý má svůj styl,
ten zde použil.
Přečtu si všechna znění
beru si z něj ponaučení.
Pak pokračuji ve svém snění.
Nejsem básník, jen mi tyto stránky
život mění.....
Přesně jsi to vystihla,Marťásku...
05.03.2024 18:27:38 | cappuccinogirl
Děkuji moc milá Cappu, jsem moc vděčná za podporu, komentáře a milá slovíčka od Vás z Literu, díky moc za vše
05.03.2024 21:34:40 | Marťas9
...není důležitý, kdo je autor, ale jaká je báseň...
05.03.2024 14:59:14 | Marten
Martičko, opět přenádherné a velice hluboké, dušechvějné dílko
05.03.2024 05:08:34 | Tóny duše