Ztichlý les
tam nezní lidí slova.
Světlo, šero, tma
snad houkat bude sova.
Šelest v trávě
Lidi jsou pryč, nejsou
Všude ticho, klid
Hvězdy se po obloze "vezou"
Rozjímání
Pomalý dech a klid
Pusto, a přece tolik živo
Být dál, dál, dál, a snít
Tohle je opravdu dílko, které v člověku navodí alespoň na chvíli touhu zpomalit, zastavit se a zklidnit:-*
05.03.2024 18:48:41 | cappuccinogirl