Co uteklo, vrátit se nedá,
Však hledět dopředu je třeba...
S nadějí
Snadněji
Se kráčí...
Bude zas krásně,
Tak krásně, jako jsou krásné tvoje básně:-*
05.03.2024 21:53:28 | cappuccinogirl
Ano, to se mě taky stalo. Kvůli práci, jsem nestihl co jsem měl stihnout.
Pěkné.
05.03.2024 21:10:08 | Paulín
Žena chodí minimálne 2 krát do roka do Prahy mne sa nechce ani nemám čas tak chodí z kamaratkou se
05.03.2024 19:08:08 | IronDodo
Potěší každá lavička Jíťo.
Kde kdokoliv ... na Slunci sedí
Sýkorka
Veverka
Dítě
Stařenka
Motýl
I komár ...
Co lačný je po krvi
Při pouhém pomyšlení.
***
Ve středu čekám ;-))
Ale dnes
Tu nikdo není.
***
Ať se Ti daří Jíťo.
05.03.2024 17:06:48 | Fialový metal