Holá záda

Holá záda

Piju z tvojí skleničky,

na kabátu je tvoje kudrlina,

a v mých peřinách tvoje vůně. 

 

Kdybys tu teď byl,

asi by sis chtěl povídat,

a já bych ti možná usla. 

 

Na stole si hoví Vasilisa, 

vedle ní leží tvoje propiska, 

a na displeji svítí tvé jméno. 

 

Jsi všude i když tu nejsi,

chvíli mě držíš za ruku,

pak mi vyhrnuješ rukáv. 

 

Já v ruce svírám runu,

a snažím se tu být, 

zatímco tě mám ráda...

Autor girasole, 05.03.2024
Přečteno 102x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, kudlankaW, Paulín, Psavec, Tomcat, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel