Dala's mi pytlík pralinek
a snítku rozmarýnu.
Prý je to dobrý lék
proti splínu.
Úsměv jsi přidala,
na ústa políbení.
Poté ses přiznala,
prý k usmíření.
Tvé pokání nesmělé
mě vážně překvapilo.
Věřte mi přátelé,
že smíření sladké bylo.
Sladkost pralinek byla malá,
když láska s usmířením hřála...
Krásný večer, Kane:)
09.03.2024 19:59:29 | Emily Říhová
A je vám přáno,
Milý pane, milá dámo...
Pralinek i usmíření
Nad smír jen tak něco není:-)*
Hezounkej den,Kane
Krásná báseňka, příjemně hladí...
06.03.2024 12:53:18 | cappuccinogirl