Neusínám jak bych měl
na řasách kapky medu
nasládlé roje zlatých včel
bodavé od pohledu
slepené slovy básníka
který se srdcem dívá
jak rodí se a zaniká
čas kniha přehojivá
tupelový pozdní sběr
...co vezme Tě do jiných sfér
08.03.2024 21:17:07 | Emily Říhová
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?