Tak jestli se tu objeví i šerý, určitě jako já bude sledovat, jak se na Vltavské staví. Svého času jsme tam spolu v tom stavebním "nepřehlednu" bloudili. Tak mi tvoje Vltavská také připomněla .. náš smysl pro orientaci :-)
07.03.2024 16:21:17 | Vivien